top of page

Voor Gemeenten

Waarom Memorial Zorg B.V.?

 

Geen wachtlijsten
Het team van Memorial Zorg B.V. biedt continuïteit. Dit maakt het mogelijk de werkzaamheden uit te voeren op momenten dat het de zorgvrager schikt. Bij Memorial Zorg B.V. zijn er geen wachtlijsten. Dat geeft u de garantie dat zorgvragers ook daadwerkelijk de zorg krijgen waar zij recht op hebben.

Altijd hulp beschikbaar
In geval van calamiteiten, bijvoorbeeld het oplopen van de wachtlijst, kan Memorial Zorg B.V. ingeschakeld worden voor het direct reageren op hulpvragen. Memorial Zorg B.V. helpt gemeenten snel, als een leverancier door omstandigheden niet aan zijn verplichtingen kan voldoen. Dankzij het logistieke netwerk bieden wij binnen 24 uur thuishulp. Uw cliënten zijn dus altijd verzekerd van hulp.

 

Gegarandeerde kwaliteit
Uitsluitend gekwalificeerde medewerkers bieden thuishulp. Elke zorgvrager krijgt daarbij een passende ‘match’ aangeboden. Voor opdrachtgevers en zorgvragers betekent het dat de zorg ‘altijd op tijd’ is. Daarmee is Memorial Zorg B.V. een kwaliteitspartner in alle opzichten.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Memorial Zorg B.V.? Laat uw gegevens achter op het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

bottom of page